overstek bij entree

PLANETENWEG BERKEL EN RODENRIJS

In Berkel en Rodenrijs werken we aan de verbouwing van een bungalow uit 1978.

Deze woning wordt geheel gestript. Aan de achterzijde wordt een stuk uitgebouwd en verhoogd. De opbouw krijgt een nieuwe voor- en achter­gevel. De gevels worden van nieuwe western red cedar gevel­betimmering voor­zien. Er wordt een nieuwe trap aan­gebracht en de verdieping wordt geheel opnieuw ingericht.

De verdieping wordt zo transparant moge­lijk gehouden. De scheidings­wanden wor­den gemaakt van verschil­lende soorten gelaagd glas. Het hekwerk van de trap wordt verchroomd staal. Enkele vrij­staande wandjes worden uitgevoerd als beton. De vloer wordt een antraciet kunststof vloer. Subtiele kleuren komen van de 'stoffering': een bankje bij het bad en open kleding­kasten van hout (padoek). Verder gebroken witte gordijnen met opdruk.

schets voorgevel